Termékeink menü

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Kíváncsi vagy milyen új termékeket hozunk jövő héten?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Használtcikk webáruház nyílt!

2015-12-01

Immár otthonából is elérhető Szeged kincsesbarlangja

A Bálint Bazár  újonnan nyílt, könnyen kezelhető webáruháza még kényelmesebb vásárlási lehetőséget biztosít: Szeged kincsesbarlangjának pénztárcabarát árukészlete immár otthonról is elérhető. – A helyi lakosságnak kedvezve, új termékeinket a jövőben is a csütörtöki napokon helyezzük majd el üzletünkben, az internetre pedig csupán pénteken tesszük fel újdonságainkat. Ám online vásárlóink sem kerülnek hátrányba, hiszen foglalási lehetőséggel, akciókkal, az egész országra kiterjedő, rugalmas szállítási lehetőséggel és nyereményjátékokkal várjuk majd őket – árulta el Bálint Antal tulajdonos.

Garancia a német precizitás

A Bálint Bazár immár 7 éve kínál magas minőségű termékeket különlegesen alacsony áron, melyekre garancia a német precizitás. – Mindent Németországból hozunk. Nyugaton sokan albérletben élnek, gyakran költöznek, az új otthonba pedig általában nem viszik a feleslegessé vált, szinte nem is használt holmikat – mesélte a tulajdonos. Elmondta: mivel a tulajok gyorsan szabadulnának megunt értékeiktől, különlegesen alacsony áron tudják kínálni a kimagasló minőségű, alig használt termékeket. – Több százezer forint értékű kerékpárokat, bútorokat, elektronikai cikkeket adunk harmadáron. Ráadásul saját szervizzel rendelkezünk, így minden termékünk átvizsgálva,  kifogástalan állapotban kerül vásárlóink elé – tette hozzá. 

 

 Mindennek saját története van

A brüsszeli körúti hangulatos családi vállalkozás minden igényt képes kielégíteni: a legmodernebb háztartási gépek, sportszerek, bútorok, lámpák, gyermekholmik, dísztárgyak és régiségek egyaránt  találhatók a Bálint Bazár kincsei között. Az eladók pedig szívesen, nagy lelkesedéssel kalauzolják a vásárlókat a kincsesbarlang hangulatos termeiben. – Nálunk mindennek története van, melyet igény esetén örömmel el is mesélünk az érdeklődőknek. Kelt már el például olyan szék, mely egy valódi német kastélyból került hozzánk. Legfőbb célunk, hogy valódi értékeket kínáljunk vásárlóinknak, akik szép, tartós és minőségi termékekre vágynak, de nem tudnak vagy nem akarnak vagyonokat költeni - mondta Bálint Antal tulajdonos.

Vissza

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.